• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     P.T.F.E

   
Ürün Kodu : P.T.F.E - 01
Üretici : ÇÖZÜM HIRDAVAT
Ürün Özellikleri
Tanım: Bir sanayi plastiği olan PTFE, karbon ve flour atomlarında oluşan molekül yapısından dolayı başka hiçbir malzemede bir arada bulunmayan üstün ö
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
AÇIKLAMA:
Tanım: Bir sanayi plastiği olan PTFE, karbon ve flour atomlarında oluşan molekül yapısından dolayı başka hiçbir malzemede bir arada bulunmayan üstün özelliklere sahiptir.

Fiziksel Özellikler: PTFE, bilinen bütün katkı maddelerinin sürtünme katsayısı en düşük olanıdır. Dinamik ve statik sürtünme katsayıları eşittir. PTFE'nin yüzeyine hiçbirşey değişmez. PTFE hava koşullarından etkilenmez, su ve rutubet almaz.

Kimyasal Özellikler: PTFE, sanayide rastlanan bütün kimyasal maddelere, çalışma ısı aralığında yüzde yüz dayanıklıdır.

Elektriksel Özellikler: PTFE, mükemmel bir elektrik yalıtkandır. Dielektrik dayanımı ve ark direnci çok yüksek, dielektrik katsayısı ve kauıp faktörü çok düşüktür. Bu özellikleri sıcaklık ve frekansla değişmez.

PTFE 'nin Alaşımları: PTFE'nin bazı özelliklerini geliştirmek ve yeni özellikler kazandırmak için, çeşitli dolgu maddeleri eklenerek, PTFE alaşımları yapılır. Cam elyaf carbon, grafit, ve bronz gibi maddelerle yapılan PTFE alaşımlarının yük taşıma dayanımları daha yüksek, aşınma direnimleri daha güçlü, ısı etkinlikleri daha iyidir. Yük altında daha az deformasyon gösteren ve genleşme katsayıları da daha düşük olan PTFE alaşımları bazı yer ve durumlarda uygun çözümler getirmektedir

PTFE Dolu Takozlar: Dış Çap: 20 mm. / 300 mm. - Boylar: 100-150 ve 200 mm.

PTFE İçi Boş Takozlar: İç Çap: 10 mm. / 300mm. - Boylar: 100-150 ve 200 mm.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam25
Toplam Ziyaret111150
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat